Eten aan boord

Zeelucht maakt hongerig! Laat je culinair verwennen tijdens een volledig verzorgde zeiltocht of bereid gezellig samen heerlijke hapjes en maaltijden voor in de nette en volledig ingerichte kombuis.

Noordvaarder wijnflessen

Zelf koken aan boord

Je kan er voor kiezen zelf de proviand in te kopen en samen gezellig in de kombuis lekkere hapjes en maaltijden bereiden. De kombuis is volledig ingericht om voor grote groepen te koken. Er is voldoende aanwezig voor max. 35 personen. Er is een horeca gasfornuis met oven: Victoria S heeft 4 grote gaspitten, de Noordvaarder heeft 6 grote gaspitten. Inventaris is ruim voldoende aanwezig zoals: grote pannen, koekepannen, bestek, glazen, borden, koffie/theekannen e.d. Er is een koffiezetapparaat aanwezig en filters zijn aan boord. Beide schepen hebben een store waar je extra proviand voor de zeilreis kan opbergen. Er zijn ruime koelkasten en er is een kleine vriezer aanwezig. Beide schepen hebben een biertap voor een welverdiend 'aanlegbiertje'. Graag fusten vooraf bestellen.

Boodschappen service bij inschepen

Je kan er ook voor kiezen om de boodschappen vooraf te bestellen en aan boord te laten bezorgen. Je kan de boodschappenlijst invullen voor de supermarkt en zij zorgen dat het aan boord is wanneer jullie aankomen. Wij sturen je de boodschappenlijst per mail.

Boodschappen doen onderweg

Tijdens een meerdaagse zeiltocht overnachten we in de haven van een van de Waddeneilanden. Op vrijwel alle eilanden zijn de bakkerij en supermarkt op loopafstand. Wij informeren je hierover bij aankomst op het eiland. Wanneer we gaan droogvallen is het handig om wat meer proviand aan boord te hebben. Maar dit plannen we altijd samen in goed overleg.

Inscheepmaaltijd

Wij kunnen bij aankomst zorgen voor een heerlijke inscheepmaaltijd. Je zet je spulletjes in je kamer en kan gelijk aanschuiven. Hoe lekker is dat? 

≈ Inscheepmaaltijd al vanaf 10,00 euro p.p.

Culinair laten verwennen

Je kan er ook voor kiezen om de catering volledig te laten verzorgen door onze scheepskok. De kok heeft veel ervaring met het reilen en zeilen in de kombuis en maakt voor het bereiden van de gerechten altijd gebruik van dagverse streekproducten. Het is mogelijk te kiezen voor een eenvoudige pasta, ovenschotel of stamppot, maar je kan je ook laten verwennen met een luxe meergangen diner en bijpassende wijnen. We stellen samen het menu samen om zo veel mogelijk aan jullie wensen te kunnen voldoen. Wanneer de scheepskok meezeilt houd er dan rekening mee dat er 1 kamer voor de kok is gereserveerd. Voor onze planning is het van belang dat we uiterlijk 1 maand voor afvaart op de hoogte zijn van jullie wensen.

Catering aanbod Noordvaarder Zeilreizen.

 

Neem gerust contact met ons op om de vele mogelijkheden te bespreken. We denken graag met je mee!