De coronacrisis: ook onze branche is hard getroffen!

Uitzonderlijke tijden, dat is waar we nu in leven. De kinderen moeten thuis blijven van school, ze mogen niet meer spelen met vriendjes en wij als volwassenen moeten binnen blijven. Niet meer uiteten, met het gezin naar de dierentuin of een drankje op het terras. Voor onze branche lijkt de tijd stil te staan. Waarbij normaal gesproken in maart onze schepen weer beginnen met varen, in april de Vlootdag in Harlingen altijd één groot feest is, is het dit jaar helaas totaal anders. Dit vaarseizoen loopt alles in het water en moeten we letterlijk zien waar het schip strand.

Een educatieve schoolreis in Friesland

Bij Noordvaarder Zeilreizen draaien de schoolreizen natuurlijk om het maken van plezier samen met klasgenoten, genieten van het prachtige schip en de natuur, maar vergeet niet dat dit soort schoolreizen ook op andere vlakken heel educatief zijn. 

Informatie over het Coronavirus

Natuurlijk zitten wij als rederij bovenop de ontwikkelingen omtrent het Coronavirus (COVID-19) en treffen wij alle maatregelen om gezondheidsrisico's te voorkomen.

 

Geniet van Ameland!

Ameland, een prachtig Waddeneiland. Kom samen met Noordvaarder Zeilreizen genieten van alles wat dit bijzondere eiland te bieden heeft. Het Waddeneiland Ameland is een fijn eiland om een dag heen te gaan, maar omdat er zoveel te doen is het perfect om nog veel langer te verblijven! 

Ook al hou je niet van zeilen

Bij Noordvaarder zeilreizen kun je genieten van een heerlijke dag, weekend of week zeilen. Nu denk je misschien: ik heb nog nooit gezeild, kan ik dat wel? Of vind ik dit wel leuk? Als je van zeilen houdt, kun je je hart ophalen aan boord van onze historische zeilschepen, maar als je het niet leuk vindt om te zeilen, of niet de hele dag, dan is dit ook geen probleem. Er is namelijk nog veel meer te doen aan boord!

Oh nee, het gaat regenen!

Je hebt een heerlijke dag zeilen gepland, samen met de kinderen. De avond ervoor ben je al druk met het inpakken van de tassen. Je wilt natuurlijk niks vergeten! De kinderen kijken al tijden uit naar dit prachtige avontuur en jij net zo veel. 

Vaar met ons mee naar Texel

Texel is het meest bekende en grootste Waddeneiland van Nederland. Een plek waar wij graag heen zeilen met jullie. De reis begint in onze afvaarthaven in Harlingen met de Waddenzee voor deur. De perfecte plek dus om de zeiltocht te beginnen.

De Waddenzee zit vol verhalen

De Waddenzee zit vol verhalen

Niet voor niets heeft de Waddenzee erkenning gekregen als Werelderfgoed. Het is een prachtig gebied vol verhalen, wildlife en de mooiste natuur!

Ontdek Terschelling!

Wat is er te doen op Terschelling? Zeil met ons mee en wij wijzen je de weg...

Brandarisrace, een uniek spektakel!

Wat is de Brandarisrace? De Brandarisrace is een jaarlijkse zeilwedstrijd met 70 tot 80 traditionele zeilschepen, van Harlingen naar het eiland Terschelling op de Waddenzee. Organisator Herman Brandsma is de oude eigenaar van onze mooie klipper de Noordvaarder.

Noordvaarder Zeilreizen

  • Ligplaats
  • Zuiderhaven tegenover nr 78
  • 8861 XV Harlingen
  • Elske: 06-46116273
  • Michael: 06-51438486
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

STO GarantAangesloten bij
STO Garant
De garantieregeling
voor de Richtlijn Pakketreizen