Vergaderen aan zee

Inspirerend vergaderen! Nodig je collega's, relaties of personeel uit voor een vergadering, training of brainstormsessie aan boord van ons zeilschip. Wat stimuleert er beter tijdens vergaderen dan frisse zeelucht van de Waddenzee?

24 uurs brainstormsessie op zee

Wil jij een brainstormsessie op zee? Reis mee met Noordvaarder Zeilreizen. Wij weten de weg! Bij een brainstormsessie staat creativiteit centraal!

Weekendje zeilen met collega's

Personeelsreis of bedrijfsuitje zeilen! Samen het water op is teambuilden! Zeil een weekend mee aan boord van onze stoere zeilschepen, heerlijk uitwaaien op de Waddenzee of het IJsselmeer met collega's!

Geen heisessie maar een zeilsessie

Op zoek naar een inspirerende locatie voor jouw heisessie? Maak er een zeilsessie van! Zeil met ons mee op één van onze historische zeilschepen.

Teamtraining Zeilen

Teamgeest is net als de wind! "Het is iets ongrijpbaars. Je kunt het niet zien, alleen voelen, maar niets brengt je verder dan het geloof in elkaars kunnen."

Dagje zeilen met collega's

Unieke activiteit voor een personeelsdag of bedrijfsuitje op de Waddenzee wat werelderfgoed is! Samen zeilen is teambuilden

Noordvaarder Zeilreizen

  • Ligplaats
  • Zuiderhaven tegenover nr 78
  • 8861 XV Harlingen
  • Elske: 06-46116273
  • Michael: 06-51438486
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

STO GarantAangesloten bij
STO Garant
De garantieregeling
voor de Richtlijn Pakketreizen